Ριβάλντο κατά Βαλβέρδε: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να έχει τόσο παθητικό προπονητή!»

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα σχολίασε την ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Ατλέτικο για το Super Cup Ισπανίας.

Ριβάλντο κατά Βαλβέρδε: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να έχει τόσο παθητικό προπονητή!»

Πυρά... πανταχόθεν δέχεται πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον τελικό του Super Cup Ισπανίας το βράδυ της Πέμπτης (9/1) με «θύτη» την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οπαδοί Μπαρτσελόνα σε Βαλβέρδε: «Άντε γαμ@@@, σήκω φύγε!» (vid)

Μετά τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής που θέλουν τους διοικούντες τη Μπαρτσελόνα να έχουν επαφές με τον Τσάβι για ενδεχόμενη συνεργασία, ήρθε και ένας παλιός άσος της ομάδας να κατακρίνει τον «τσινγκούρι» για τα αποτελέσματα και την εικόνα των «μπλαουγκράνα».

Βαλβέρδε: Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα

Ο λόγος για τον Ριβάλντο, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την ήττα από την Ατλέτικο αλλά και τον τρόπο που αυτή ήρθε, τόνισε: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να συνεχίσει να... κοιμάται σε σημαντικά ματς. Είναι εκνευριστικό. Δεν μπορεί η ομάδα να αδρανεί με τέτοιο τρόπο αμυντικά κόντρα σε αντιπάλους όπως η Ατλέτικο.

Ο Σιμεόνε είναι προπονητής με ενθουσιασμό, συνεχώς φωνάζει οδηγίες στους παίκτες του και τους δίνει κίνητρο να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ίσως αυτό είναι που λείπει αυτή τη στιγμή από τη Μπαρτσελόνα, ένας όχι τόσο παθητικός προπονητής».

Ειδικά για τον Βαλβέρδε και το μέλλον του, ο Ριβάλντο επισήμανε: «Σίγουρα αυτή η ήττα δεν ευνοεί καθόλου τον Βαλβέρδε. Μου θύμισε το προηγούμενο φιάσκο στο Champions League (σ. με τη Λίβερπουλ). Η αλλαγή προπονητή πλέον φαίνεται πιθανή είτε πολύ σύντομα, είτε στο τέλος της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα δεν γίνεται να συνεχίσει να χάνει έτσι παιχνίδια, δείχνοντας τέτοια αμέλεια».