Βαλβέρδε: «Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου, είναι αναπόφευκτο»

Ο Έρνεστο Βαλβέρδε τόνισε για το αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον τελικό του Super Cup πως αναπόφευκτα με αυτό το αποτέλεσμα θα γίνει κουβέντα για το μέλλον του στην ομάδα.

Βαλβέρδε: «Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου, είναι αναπόφευκτο»

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τον τελικό του Super Cup αφού ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εμφανώς απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο «τσιγγούρι» δήλωσε μεταξύ άλλων σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του στην ομάδα, πως αναπόφευκτα θα υπάρξει κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά προτιμάει να αφοσιώνεται σε πράγματα που μπορεί να ελέγξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις αποφάσεις του VAR: «Το ματς ήταν καλό συνολικά αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κερδίζουμε τίτλους. Κυριαρχήσαμε αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις τις λεπτομέρειες. Με τέτοια επίδραση από το VAR, το ματς χάνει τη ροή του. Το γκολ του Κόκε ήταν οφσάιντ για εκατοστά. Απόψε το VAR δεν μας ευνόησε. Η Ατλέτικο ήταν ταχύτατη στις αντεπιθέσεις.

Για το μέλλον του: «Ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο και τι συμβαίνει όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου, είναι αναπόφευκτο. Προτιμώ να αφοσιωθώ σε πράγματα που μπορώ να ελέγξω».