Κόουτο: Τον 17χρονο Βραζιλιάνο μπακ «φλερτάρει» η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχει στρέψει το βλέμμα της στον 17χρονο δεξιό μπακ της Κοριτίμπα, Γιάν Μπουένο Κόουτο, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι

Κόουτο: Τον 17χρονο Βραζιλιάνο μπακ «φλερτάρει» η Άρσεναλ

Για την απόκτηση του Γιάν Μπουένο Κόουτο κινείται η Άρσεναλ ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το δεξί άκρο της άμυνάς της.

Με τον Έκτορ Μπεγερίν να μετρά μόλις εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την εφετινή αγωνιστική περίοδο, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισε, οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να «οργώσουν» την μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη στην συγκεκριμένη θέση.

Έτσι, κατέληξαν στην περίπτωση του 17χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Κοριτίμπα και είναι διεθνής με την ομάδα της εθνικής ομάδας της χώρας του κάτω των 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κοριτίμπα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια βρετανικές λίρες για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή της, ωστόσο για τον τελευταίο υπάρχει παράλληλα ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και κυρίως από την Λεβερκούζεν.

Στην Άρσεναλ παραμένουν αισιόδοξοι για την υπόθεση και ελπίζουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία τόσο με την Κοριτίμπα όσο και τον παίκτη.

Όπως προκύπτει, βέβαια, ακόμα και να ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις, ο νεαρός άσος θα παραμείνει στην ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Αγγλία για να ενταχθεί στο δυναμικό των λονδρέζων όταν θα είναι 18 ετών.