«Όχι» του Γιανγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φεύγει για Ιταλία

Ο Άσλεϊ Γιάνγκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ

«Όχι» του Γιανγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φεύγει για Ιταλία

Αποφασισμένος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Άσλεϊ Γιάνγκ, παρά την επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον κρατήσει στις τάξεις της για άλλον έναν χρόνο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να πείσουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο ο παίκτης απάντησε αρνητικά αφού, όπως τόνισε, θα ήθελε να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση λίγο πριν τη δύση της καριέρας του.

Για την απόκτησή του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ίντερ, η οποία μάλιστα είναι έτοιμη να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις ώστε να τον πάρει στο Μιλάνο.

Ως εκ τούτου, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον, είναι αν ο Άσλεϊ Γιάνγκ θα αποκτηθεί από τους «νερατζούρι» το καλοκαίρι ως ελεύθερος όταν θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή αν θα μετακομίσει από τώρα στην Ίντερ.

Πάντως, δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως οι Μιλανέζοι προσπαθούν να πάρουν από τώρα τον παίκτη στις τάξεις τους, καταβάλλοντας στη Γιουνάιτεντ ένα συμβολικό ποσό.

Ο Άσλεϊ Γιάνγκ αγωνίζεται με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 και στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο του «Ολντ Τράφορντ» μετράει 261 εμφανίσεις και 19 γκολ.