Βαλβέρδε για Βιδάλ: «Δε σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε για τον Αρτούρο Βιδάλ πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

Βαλβέρδε για Βιδάλ: «Δε σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα»

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/1, 21:00) την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό του Super Cup, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις για την δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα του Σιμεόνε αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αρτούρο Βιδάλ σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Ο «τσιγγούρι» ήταν κατηγορηματικός αφού όπως δήλωσε, όποιες ομάδες και αν ενδιαφέρονται για τον άσο των «μπλουγκράνα», εκείνοι δεν προτίθενται σε καμία των περιπτώσεων να τον παραχωρήσουν.

Τα λόγια του Βαλβέρδε ήταν συγκεκριμένα:

«Δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα. Ο Αρτούρο Βιδάλ παίζει για εμάς και αύριο (σ.σ. απόψε) θα βρεθεί στο γήπεδο, ή στον πάγκο. Δεν δίνουμε καμία σημασία στα άλλα κλαμπ που ενδιαφέρονται για τους παίκτες μας».

Να σημειωθεί πως ο Χιλιανός μέσος σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε βρεθεί στο στόχαστρο τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Ίντερ με τη φήμες μάλιστα, να θέλουν τους «νερατζούρι» κοντά στην απόκτησή του.