«Όχι» της Κρίσταλ Πάλας σε Μπάγερν για Ζαχά

Αρνητική ήταν η απάντηση της Κρίσταλ Πάλας στην πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για τον δανεισμό του Βιλφρίντ Ζαχά ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν

«Όχι» της Κρίσταλ Πάλας σε Μπάγερν για Ζαχά

«Άκαρπη» αποδείχτηκε η προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Βιλφρίντ Σαχά από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι Βαυαροί, που ευελπιστούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που διανύουμε, επικοινώνησαν με τους «αετούς» για τον Ιβοριανό άσο, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν δεν τους ικανοποίησε.

Ο αγγλικός σύλλογος ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με καμία ομάδα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή της, τον οποίο θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της.

Στις βλέψεις των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν να πάρουν τον Ζαχά στο Μόναχο αρχικά ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν και σε περίπτωση που έμεναν ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του εν συνεχεία να συζητούσαν με την Πάλας την αγορά των πλήρη δικαιωμάτων του.

Οι «αετοί» όμως φρόντισαν και έκοψαν την… όρεξη της Μπάγερν.

Τέλος, σημειώνεται πως το όνομα του Ζαχά βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ενώ φήμες θέλουν τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, να επιδιώκει την μεταγραφή του πελάτη του στην Τότεναμ.