Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Έρικσεν, «ματιές» και σε Φαν ντε Μπεκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών για τον Δανό μεσοεπιθετικό Κρίστιαν Έρικσεν, ενώ κοιτάζει και τον Ολλανδό Φαν ντε Μπεκ του Άγιαξ

Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Έρικσεν, «ματιές» και σε Φαν ντε Μπεκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που διανύουμε. Στο πλαίσιο αυτό, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο ιδιοκτήτης των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λίβι, ενημέρωσε τον ατζέντη του Δανού μεσοεπιθετικού ότι η Γιουνάιτεντ προσέφερε το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών για τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο με τους λονδρέζους ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόθεση της Τότεναμ είναι να πουλήσει τον διεθνή άσο αυτόν τον μήνα πριν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Έρικσεν έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του συλλόγου πως δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Έρικσεν βρέθηκε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η τελευταία δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τα «σπιρούνια» στο κόστος της μεταγραφής.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζει και την περίπτωση του Ντόνι Φαν ντε Μπεκ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της. Ο 22χρονος Ολλανδός χαφ εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του στον Άγιαξ και το συμβόλαιό του με τον «Αίαντα» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή άσο, ο οποίος βρίσκεται παράλληλα και στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.