Δεν μπαίνει στο κυνήγι του Λεμάρ η Άρσεναλ


Δεν θα υπάρξει το διαφαινόμενο μεταγραφικό «ντέρμπι» με την Τότεναμ για τον Λεμάρ της Ατλέτικο Μαδρίτης αφού τα οικονομικά δεδομένα αποθαρρύνουν την Άρσεναλ

Δεν μπαίνει στο κυνήγι του Λεμάρ η Άρσεναλ

Παρά τις πληροφορίες, που υπήρχαν ότι η Άρσεναλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Τομά Λεμάρ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την μορφή του δανεισμού, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κι ότι θα χρειαστεί να κονταροχτυπηθεί με την συμπολίτισσα της Τότεναμ, δεν φαίνεται η περίπτωση του Γάλλου, διεθνούς, μέσου να συγκινεί τους «κανονιέρηδες», τελικά.

Γεγονός που ανοίγει, διάπλατα, την πόρτα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, για την περίπτωση του 24χρονου άσου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσιεύμα της Αγγλικής ιστοσελίδας «Goal», όπου αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι για να υλοποιηθούν τα «θέλω» του Μίκελ Αρτέτα στο μεταγραφικό πεδίο.

Υπολογίζεται ότι η Ατλέτικο ζητά το ποσό των 5 εκ. λιρών για τον δανεισμό του Λεμάρ, με οψιόν αγοράς του στα 51 εκ. λίρες το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ατλέτικο πήρε αντί 53 εκ. λιρών τον Λεμάρ από την Μονακό το καλοκαίρι του 2018 και παρότι έχει παίξει 15 ματς της φετινής Primera Division, ως τώρα στα περισσότερα αγωνίστηκε ως αλλαγή, αφού δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ντιέγκο Σιμεόνε.