Ίντερ: Σήμερα (7/1) η συνάντηση με τον μάνατζερ του Βιδάλ

Συνάντηση από την οποία θα κριθεί το μέλλον του Αρτούρο Βιδάλ στην Μπαρτσελόνα θα έχει σήμερα (7/1) ο μάνατζερ του παίκτη με τους διοικούντες της Ίντερ.

Ίντερ: Σήμερα (7/1) η συνάντηση με τον μάνατζερ του Βιδάλ

Μια καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του Αρτούρο Βιδάλ στην Μπαρτσελόνα θα έχει σήμερα (7/1) ο μάνατζερ του παίκτη Φερνάντο Φελίτσεβιτς με τους διοικούντες της Ίντερ.

Ο Φελίτσεβιτς θα συζητήσει με τους ανθρώπους των νερατζούρι πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Χιλιανού μέσου μέσα στον Ιανουάριο, ενώ σύμμαχος του ιταλικού συλλόγου αποτελεί το γεγονός ότι ο Βιδάλ δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους μπλαουγκράνα, επειδή φέτος έχει πιο πολύ τον ρόλο του αναπληρωματικού στην ομάδα, παρά την επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμείνει.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου Αντόνιο Κόντε επιθυμεί την προσθήκη του σκληροτράχηλου χαφ , άλλωστε αυτός ήταν που τον είχε φέρει και στην Γιουβέντους. Για να πραγματοποιηθεί πάντως το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές οι Ιταλοί θα πρέπει να δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ, αυξάνοντας δηλαδή την πρώτη του πρόταση που ήταν στα 12 εκατομμύρια.