Ζντιέλαρ: «Παιδικό μου όνειρο η Παρτιζάν»

Ο Σέρβος χαφ μίλησε για την απώλεια του πρωταθλήματος στη Σερβία και την αγάπη του για την Παρτιζάν.

Ζντιέλαρ: «Παιδικό μου όνειρο η Παρτιζάν»

Στην Παρτιζάν συνεχίζει την καριέρα του ο Σάσα Ζντιέλαρ με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος χαφ είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Βελιγραδίου, η οποία έχει οψιόν αγοράς. Η Παρτιζάν μάλιστα αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν και να αγοράσει τον παίκτη από την Παρτιζάν.

Ο Ζντιέλαρ μίλησε σε σερβικά Μέσα για την απώλεια του τίτλου στο πρωτάθλημα Σερβίας. «Δεν έχουμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο Κύπελλο. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πάμε στον τελικό», είπε ο Ζντιέλαρ.

Συνεχίζοντας τόνισε πως ονειρευόταν από μικρός να παίξει με τα χρώματα της Παρτιζάν. «Πάντα ήθελα να παίξω στην Παρτιζάν και ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω. Εκπλήρωσα ένα παιδικό μου όνειρο να αγωνιστώ στην ομάδα που αγαπάω, αλλά είναι και δικό μου λάθος που δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Στον Ολυμπιακό δεν ήμουν ποτέ δεύτερο και είναι κάπως περίεργη κατάσταση να είσαι δεύτερος και ειδικά όταν παίζεις στη χώρα σου και στην ομάδα που αγαπάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάσα Ζντιέλαρ.