Οι πέντε καλύτερες μεταγραφές του Ιανουαρίου (pics)!

Ο Γενάρης δεν έχει μπει καλά καλά και ήδη κάποιες ομάδες έχουν προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις. Σημαντικότερες, αυτές του Έρλνιγκ Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν.

Οι πέντε καλύτερες μεταγραφές του Ιανουαρίου (pics)!

Το 2020 μπήκε μόλις, και μαζί του ήρθε και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Οι ομάδες λοιπόν χωρίς να έχει μπει καλά καλά ο μήνας έχουν προχωρήσει ήδη σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Από αυτές, σημαντικότερες είναι του Έρλνιγκ Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν. Διαβάστε 5 που ξεχωρίζουν.

1. Έρλινγκ Χάαλαντ, Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ποντάρει πολλά πάνω του και δικαίως, αφού ο νεαρός άσος σκόραρε 8 γκολ στη φάση των ομίλων του Champions League με τη Σάλτσμπουργκ, και σίγουρα αποτελεί το next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Βεστφαλοί έδωσαν γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ για τον κάνουν δικό τους, αλλά έχουν σκοπό στο μέλλον να βγάλουν πολύ περισσότερα χρήματα για τον διεθνή επιθετικό.

2. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίλαν

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει ωστόσο ο Ζλάταν είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής που είναι ικανός να παίζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα... 50 του. Η Μίλαν λοιπόν άρπαξε την ευκαιρία, και μόλις αποδεσμεύτηκε από το πρωτάθλημα της Αμερικής τον έκανε δικό της για να της δώσει σκορ, θέαμα και ένα καλύτερο αύριο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

3. Κάρλες Αλενιά, Ρεάλ Μπέτις

Με λίγες εμφανίσεις στα πόδια του με την ομάδα της Μπαρτσελόνα αποφασίστηκε ο Ισπανός μέσος να δοθεί δανεικός για να παίζει περισσότερο. Η Ρεάλ Μπέτις τον έκανε δικό της χωρίς οψιόν αγοράς μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει πολλά από τον ταλαντούχο μέσο.

4. Τακούμι Μιναμίνο, Λίβερπουλ

Ο Ιάπωνας εξτρέμ ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση για ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ τον ξεχώρισε από τα παιχνίδια των «reds» με την Σάλτσμπουργκ και τον έκανε δικό της. Ο Γερμανός πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Ασιάτη άσου οποίος με τους Αυστριακούς είχε 199 εμφανίσεις και σκόραρε 64 γκολ.

5. Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έδωσε μάχη για να αποκτήσει τον Σουηδό άσο με τους «νερατζούρι», αλλά τελικά κατάφερε και τον έκανε δικό της, δίνοντας παράλληλα στην Αταλάντα περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ + 10 εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Πάντως η «Γηραιά κυρία» θα τον αφήσει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Πάρμα με την οποία ο 19χρονος παρακαλώ Κουλουσέφσκι, μετράει ήδη 19 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Να σημειώσουμε πως, έχουν και γίνει και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες μεταγραφές μέχρι τώρα οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τις ομάδες που τις επέλεξαν.

Ας δούμε μερικές άξιες αναφοράς:

Εζέκιελ Παλάσιος (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Γιούλιαν Βάιγκλ (Μπενφικά)

Μάριο Μάτζουκιτς (Αλ Ντουχάιλ)

Τόνι Λάτο (Οσασούνα)