Επίσημο: Στους Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ρέιντζερς ξεκινώντας παράλληλα την δικιά του προπονητική καριέρα.

Επίσημο: Στους Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

Ο παλαίμαχος άσος των «reds» είναι επικεφαλής στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ όμως σήμερα ή αύριο αναμένεται να απαντήσει στην ομάδα της Γλασκώβης. Σύμφωνα με το «Sky Sports» ο Τζέραρντ έχει συμφωνήσει ήδη να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την «λαοφιλή» ομάδα της Σκωτίας.

Την προηγούμενη αγωνιστική στην Σκωτία, οι Ρέιντζερς ηττήθηκαν με το «βαρύ» 5-0 από την μισητή αντίπαλο τους, την Σέλτικ, με αποτέλεσμα οι «Κέλτες» να κατακτήσουν και μαθηματικά το Πρωτάθλημα Σκωτίας. Έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Γκρέιαμ Μέρτι.

Ο 43χρονος Μέρτι είχε αναλάβει προσωρινά τα «ηνία» στα τέλη Οκτωβρίου, μετά την απόλυση του Πέδρο Καϊσίνια, ενώ τον Δεκέμβριο η διοίκηση του ανέθεσε το «τιμόνι» της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.

Ο 37χρονος Τζέραρντ μέτρησε 710 εμφανίσεις φορώντας την κόκκινη φανέλα, όντας ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ. Μετά από μια περίοδο 18 μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, επέστρεψε στο «Άνφιλντ», όπου ανέλαβε τα νέα καθήκοντα στην ομάδα, όπου έζησε 17 χρόνια ως επαγγελματίας.

Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας αποχώρησε από την ενεργό δράση τον Νοέμβριο του 2016.