Μπαρτσελόνα: Τα πέντε ονόματα που θα καθορίσουν το 2020!

Το 2020 μόλις μπήκε για την Μπαρτσελόνα και πέντε κομβικά ονόματα θα καθορίσουν το πόσο επιτυχημένη θα είναι οι επόμενοι 12 μήνες  για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μπαρτσελόνα: Τα πέντε ονόματα που θα καθορίσουν το 2020!

Η Μπαρτσελόνα μπαίνει το 2020 δυναμικά τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη για να κατακτήσει όσους περισσότερους (αν όχι όλους) τίτλους μπορεί.

Ωστόσο πέντε ονόματα θα είναι το κλειδί για το πόσο επιτυχημένη θα είναι όλη η χρονιά για τους «μπαουγκράνα». Διαβάστε λοιπόν για τους κομβικούς για τους «μπλαουγκράνα» ανθρώπους που θα κρίνουν πολλά για την ομάδα τους επόμενους 12 μήνες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και το μεγάλο ερωτηματικό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιο του τον περασμένο Φλεβάρη, ωστόσο δυο σερί αποτυχίες στο Champions League τον έχουν κάνει «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της ομάδας.

Αν πάρει ευρωπαϊκό τίτλο θα μείνει λογικά στο τιμόνι των Ισπανών και τη σεζόν 2020-21. Ένας πρόωρος αποκλεισμός όμως από την Ευρώπη θα έχει πολύ κακή επίδραση στο μέλλον του «τσιγγούρι» με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Μέσι και η ανανέωση συμβολαίου του

Ο Λιονέλ Μέσι είναι σημαία της Μπαρτσελόνα όλα αυτά τα χρόνια. Ο για πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο οι δυο πλευρές δουλεύουν πυρετωδώς για την ανανέωσή του. Ο 32χρονος είναι καθοριστικός για το μέλλον των «μπλαουγκράνα» και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να τον χάσουν. Ψάχνουν λοιπόν για τη χρυσή τομή ώστε ο Αργεντινός σούπερσταρ να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και οι προτεραιότητες

Η προεδρία του Μπαρτομέου λοιπόν έχει ισχύ στην ομάδα της Βαρκελώνης μέχρι το 2021. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δυο είναι τα θέματα που τον απασχολούν. Το ένα είναι το συμβόλαιο του Μέσι που λήγει το 2021 και το άλλο η αναδιαμόρφωσή του Καμπ Νου.

Ανσού Φατί: Η μεγάλη ελπίδα

Αυτή είναι η μεγάλη ελπίδα των «μπλαουγκράνα» λοιπόν. Ο νεαρός άσος από τότε που ανακαλύφθηκε, σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, και σύμφωνα και με τους ιθύνοντες της ομάδας, το 2020 θα είναι η χρονιά που θα γίνει βασικός στους Καταλανούς και σημείο αναφοράς για αυτούς.

Νεϊμάρ: Η αιώνια επιστροφή

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε με νύχια και με δόντια να τον φέρει πίσω προσφέροντας γη και ύδωρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τελικά ο Βραζιλιάνος άσος έμεινε στη Γαλλία ωστόσο η ομάδα του Βαλβέρδε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξανακινηθεί για την απόκτησή του, με τον ίδιο να λέει στο προσωπικό του περιβάλλον πως θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.