Μπαρτσελόνα: Δεν θέλουν τον Βαλβέρδε στην ομάδα οι οπαδοί

Συντριπτικά υπέρ του να φύγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι τάχθηκαν οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: Δεν θέλουν τον Βαλβέρδε στην ομάδα οι οπαδοί

Το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε εκπνέει με τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 και παρόλο που οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν τη LaLiga την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί τους, δεν έχουν πειστεί για το αν ο «τσιγγούρι» θα πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο τους. Τουναντίον.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που πραγματοποίησε η «Mundo Deportivo», σε ερώτηση για το αν θέλουν οι φίλοι της ομάδας την επέκταση του συμβολαίου του Βαλβέρδε με τους Καταλανούς, εκείνοι απάντησαν συντριπτικά με ποσοστό 80%, πως θέλουν ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να αποδεσμευτεί από την ομάδα με τη λήξη του συμβολαίου του.

Αυτό γιατί μπορεί η ισπανική ομάδα να πήγε καλά στο πρωτάθλημα με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, ωστόσο οι οδυνηροί αποκλεισμοί από τις Ρόμα και Λίβερπουλ στο Champions League τα δυο τελευταία χρόνια, έπληξαν έντονα τη σχέση Βαλβέρδε και οπαδών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να του συγχωρήσουν τα καταστροφικά αποτελέσματα με Ιταλούς και Άγγλους.

Τώρα, όσον αφορά τον διάδοχό του, οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» προτιμούν στον πάγκο της ομάδας τον Γιούργκεν Κλοπ με ποσοστό 33,6 %, δεύτερος έρχεται ο Ρόναλντ Κούμαν με ποσοστό 31,96 % (αρκετά κοντά δηλαδή), και τρίτος ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ με ποσοστό 17,21%.

Όπως και να 'χει ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει φέτος να πάει καλά και στην Ευρώπη, αν θέλει οι αποκλεισμοί του παρελθόντος να ξεχαστούν γρήγορα από τον κόσμο της ομάδας.