Γκουαρντιόλα: «Αν στρέψουμε αλλού το ενδιαφέρον μας, θα μείνουμε εκτός Ευρώπης!»

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε και από την Γουλβς και έμεινε 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, στη μάχη του τίτλου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα διακρίνει τις αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Γκουαρντιόλα: «Αν στρέψουμε αλλού το ενδιαφέρον μας, θα μείνουμε εκτός Ευρώπης!»

Οι δηλώσεις του Καταλανού μετά την ήττα σοκ από την Γουλβς:

"Θα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και το πώς θα πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε την κούρσα του τίτλου και πώς θα πιάσουμε την Λίβερπουλ. Σε 48 ώρες έχουμε άλλο ματς. Αυτό απαντάω εδώ και πολύ καιρό.

Premier League: Απίστευτη ανατροπή της Γουλβς, 3-2 τη Σίτι! (highlights)

Δεν μπορούμε να δώσουμε προτεραιότητα στα ματς του Champions League, καθώς αν το κάνουμε αυτό, τη νέα σεζόν δεν θα είμαστε στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Είχαμε πάντα καλές αντιδράσεις και έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε στην κορυφή. Τώρα παλεύουμε".

Από την πλευρά του ο Μπερνάντο Σίλβα τόνισε:

"Είναι μία άσχημη κατάσταση για μας. Ένα απογοητευτικό πρώτο μισό της σεζόν. Δεν υπήρχε κάποιος που να περίμενε να είμαστε τόσο μακριά από την Λίβερπουλ στα μισά του δρόμου. Πρέπει να συνεχίσουμε τώρα. Ξέρουμε πως η κατάκτηση του τίτλου είναι περίπλοκο πράγμα τώρα. Δεν θα το έλεγα αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο".