Άγγλος δημοσιογράφος «βλέπει» Καρβάλιο στον Ολυμπιακό!

Ένας Άγγλος δημοσιογράφος ειδήμων σε θέματα ομάδων της Championship, σύμφωνα με ανάρτηση του στο Twitter, «βλέπει» πιθανή συμφωνία του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ για τον Ζοάο Καρβάλιο.

Άγγλος δημοσιογράφος «βλέπει» Καρβάλιο στον Ολυμπιακό!

Ο Άλαν Νίξον είναι γνωστός Άγγλος δημοσιογράφος ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τις ομάδες της Championship (δεύτερη κατηγορία Αγγλίας) καθώς και σε θέματα μεταγραφών.

Σε μια συζήτηση που είχε με φίλους της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Twitter, αποκάλυψε ουσιαστικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζοάο Καρβάλιο, αφού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον Πορτογάλο μέσο με ποσό που ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος έχει 57 συμμετοχές φορώντας την φανέλα της αγγλικής ομάδας από τότε που μετακόμισε από την Πορτογαλία (Μπενφίκα) το 2018, ενώ έχει σκοράρει και 6 τέρματα, καθώς η αποκάλυψη αυτή του Άγγλου ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ καθώς αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες και εντός του πρώτου μήνα του νέου έτους.