Ζιρού: Ρίχνει γέφυρες για Ligue 1, δεν αποκλείει τη Serie A!

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, με τον 33χρονο να σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Ζιρού: Ρίχνει γέφυρες για Ligue 1, δεν αποκλείει τη Serie A!

Προς την έξοδο από την Τσέλσι βρίσκεται ο Ολιβιέ Ζιρού. Τη φετινή σεζόν ο 33χρονος έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 ματς ερχόμενος από τον πάγκο και ειναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Γάλλος επιθετικός όμως παραμένει ενεργό μέλος στην εθνική ομάδα ρης χώρας του και θέλει να βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας ενόψει του Euro 2020. Γι' αυτό και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι η Γαλλία (Ligue 1) είναι ο ιδανικός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της Ιταλίας (Serie A):

«Προς το παρόν είμαι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι. Έχω ακόμα μερικά παιχνίδια να παίξω εδώ πριν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Θα καθίσουμε όταν έρθει η ώρα και θα αποφασίσουμε την καλύτερη λύση για εμένα.

Προτεραιότητα μου είναι το Euro 2020 και θα κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί. Είμαι αφοσιωμένος σε αυτόν τον στόχο και θέλω να είμαι έτοιμος. Η Γαλλία αποτελεί μία επιλογή για την καριέρα μου. Είναι μέσα στις εναλλακτικές που εξετάζω. Ίσως και η Ιταλία να μου δώσει μία ευκαιρία».

Από την Ιταλία αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ.