Τα έκανε μούσκεμα ο Μαραντόνα

Τέλος στην συνεργασία της με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έβαλε η Αλ Φουτζέιρα. Ζήτησε τετραπλασιασμό του μισθού του αναφέρουν στην ομάδα από τα Η.Α.Ε. 

Τα έκανε μούσκεμα ο Μαραντόνα

Πάνω που είχαν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Μαραντόνα, ο Αργεντινός άλλαξε στάση απότομα και γι'αυτόν τον λόγο η Αλ Φουτζέιρα όχι μόνο διέκοψε την διαπραγμάτευση αλλά τον απέλυσε.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο αραβικός σύλλογος αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον Μαραντόνα. Ωστόσο, τρεις μέρες αργότερα οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν να ανανεώσουν τη σχέση τους.

Σήμερα όμως η διοίκηση έκανε γνωστή την απόλυση του Μαραντόνα. Ο Αργεντινός όμως ενώ είχε συμφωνήσει φέρεται να ζήτησε τετραπλασιασμό των αποδοχών του και έφτασε στο σημείο να μην προπονήσει την ομάδα θέλοντας να πιέσει τη διοίκηση.

Αυτό ήταν και το τέλος. Το διαζύγιο ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο για την Αλ Φουτζέιρα καθώς σε λίγες μέρες δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της στα μπαράζ για την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.