Ποτσετίνο: Περιμένει στη «γωνία» τον Γκουαρντιόλα για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα περιμένει ο Πεπ Γκουαρντιόλα να φύγει με το τέλος της σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει αυτός την τεχνική της ηγεσία.

Ποτσετίνο: Περιμένει στη «γωνία» τον Γκουαρντιόλα για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποχώρησε από τον πάγκο της Τότεναμ και όπως είναι φυσικό αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, για να αναλάβει την άκρη του πάγκου τους, ωστόσο το θέμα είναι τι θέλει και ο ίδιος ο Αργεντινός τεχνικός.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα λοιπόν ο πρώην προπονητής των «πετεινών» δε θέλει να φύγει από την Αγγλία, και περιμένει στη «γωνία» τον Πεπ Γκουαρντιόλα για να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία στον πάγκο της Σίτι.

Η «Sun» αναφέρει πως το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με τους «πολίτες» εκπνέει το 2021 αλλά, ο ίδιος έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να φύγει στο τέλος της φετινής χρονιάς και δεν είναι λίγα τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Αν συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο, ο Ποτσετίνο θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα του Μάντσεστερ, με τους ιθύνοντες να εμφανίζονται επίσης θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.