FIFA Club World Cup: Λίβερπουλ-Μοντερέι 2-1: Ο Φιρμίνιο έστειλε στον τελικό τη Λίβερπουλ

Με γκολ του Φιρμίνιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λίβερπουλ κατάφερε και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

FIFA Club World Cup: Λίβερπουλ-Μοντερέι 2-1: Ο Φιρμίνιο έστειλε στον τελικό τη Λίβερπουλ

Να κατακτήσει τα πάντα θέλει φέτος η Λίβερπουλ, η οποία πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι "κόκκινοι" τα βρήκαν σκούρα κόντρα στη Μοντερέι και χρειάστηκαν ένα γκολ του Φιρμίνιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν τη νίκη.

Ο Κλοπ έριξε στο παιχνίδι τον Φιρμίνιο στο 85' κι εκείνος τον δικαίωσε λίγα λεπτά αργότερα, αφού έπειτα από πάσα Άρνολντ βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε.

Η Λίβερπουλ είχε ανοίξει το σκορ στο 11' με τον Κεϊτά έπειτα από πάσα του Σαλάχ, αλλά η αντίδραση της Μοντερέι ήταν άμεση. Στο 14' η ομάδα ο Φούνες Μόρι έκανε το 1-1 κι όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση, αλλά ο Φιρμίνιο είχε διαφορετική άποψη.

Ο τελικός του FIFA Club World Cup θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στη Ντόχα του Κατάρ και η Λίβερπουλ θα βρει απέναντι της τη Φλαμένγκο.

ΜΟΝΤΕΡΕΪ (Μοχάμεντ): Μπαροβέρο, Βανιόνι, Σάντσεζ, Μεντίνα, Μόντες (79′ Λαγιούν), Ορτίζ, Πιζάρο (90′ Γκονζάλεζ), Γκαγιάρδο, Παμπόν (82′ Μέζα), Φούνες Μόρι, Ροντρίγκεζ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον, Γκόμεζ, Μίλνερ (75′ Άρνολντ), Λαλάνα, Χέντερσον, Σακιρί (68′ Μανέ), Τσάμπερλεϊν, Κεϊτά, Σαλάχ, Οριγκί (85′ Φιρμίνιο).