Daily Mirror: Συμφωνία Αρτέτα με Άρσεναλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο Μίκελ Αρτέτα ήρθε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών

Daily Mirror: Συμφωνία Αρτέτα με Άρσεναλ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει πλέον η υπόθεση της πρόσληψης του Μίκελ Αρτέτα από την Άρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror», ο Ισπανός προπονητής έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους «κανονιέρηδες» για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία και απομένουν πλέον μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως σημειώνεται, ο 37χρονος βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκαναν οι «κανονιέρηδες» για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3,5 ετών και εκτιμάται πως είναι πλέον θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

Πρόθεση της Άρσεναλ είναι να υπογράψει άμεσα ο Αρτέτα το συμβόλαιό του ώστε να καθίσει στον πάγκο της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη επιβεβαιώσει τις συζητήσεις του βοηθού του με τους «κανονιέρηδες», ενώ το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι των «πολιτών» με αντίπαλο την Όξφορντ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας ίσως είναι και το τελευταίο του Μίκελ Αρτέτα στην θέση του βοηθού προπονητή του Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι.