Μπενατιά: «Ο Ρονάλντο δεν είναι φυσιολογικός!»

Ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο στη Γιουβέντους αποκάλυψε μια ιστορία που αποκαλύπτει την... ιδιαιτερότητα του Πορτογάλου.

Μπενατιά: «Ο Ρονάλντο δεν είναι φυσιολογικός!»

Πέρα από το αστείρευτο ταλέντο, ένας επαγγελματίας σταρ ανεξαρτήτως αθλήματος οφείλει και να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και να διατηρηθεί εκεί.

Αυτό φαίνεται πως ισχύει και με το παραπάνω για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποδεικνύει μια ιστορία που αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Μεχντί Μπενατιά.

Ο Γαλλο-Αλγερινός ποδοσφαιριστής μίλησε στο RMC Sport και διηγήθηκε ένα περιστατικό από την προηγούμενη σεζόν, το οποίο δείχνει την εμμονή του Πορτογάλου με την προπόνηση!

«Σε ένα παιχνίδι στο Μπέργκαμο εγώ κι ο Ρονάλντο ήμασταν στον πάγκο, καθώς ο προπονητής έκανε ροτέισον. Μετά το τέλος του ματς κατά την αποχώρησή μας με το λεωφορείο, ο Κριστιάνο μου έκανε μια... περίεργη ερώτηση: "Τι θα κάνεις τώρα;".

Του απάντησα πως δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι μου. Κι αυτός απάντησε: "Δεν έχω ιδρώσει καθόλου σήμερα, το χρειάζομαι. Θα πάω στο γυμναστήριο, θες να έρθεις παρέα;".

Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι ο άνθρωπος δεν είναι φυσιολογικός! Του είπα ότι το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να κάτσω στον καναπέ, μπροστά στην τηλεόραση!».