Γκουαρντιόλα: «Μιλάει με την Άρσεναλ ο Αρτέτα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του βοηθού του, Μίκελ Αρτέτα, με την Άρσεναλ

Γκουαρντιόλα: «Μιλάει με την Άρσεναλ ο Αρτέτα»

Στο «πλευρό» του Πεπ Γκουαρντιόλα θα βρίσκεται ο Μίκελ Αρτέτα για το αυριανό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Όξφορντ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Καταλανός προπονητής σε δηλώσεις του για το αυριανό ματς επιβεβαίωσε τις συζητήσεις των «κανονιέρηδων» με τον Ισπανό βοηθό του, ο οποίος πάντως βρέθηκε κανονικά στην σημερινή προπόνηση των «πολιτών».

«Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος (σ.σ. ο Αρτέτα), ένας καλός προπονητής και γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται εδώ μαζί μας. Μιλάει με την Άρσεναλ, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρει ακριβώς τι θέλουμε εμείς, αλλά στο τέλος η απόφαση ανήκει στον ίδιο», σημείωσε ο Γκουαρντιόλα.

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Ο οργανισμός ενός συλλόγου είναι πάντα ζωντανός και ποτέ δεν παραμένει ο ίδιος. Τα άτομα που βρίσκονται εδώ μπορεί να μην είναι αύριο. Αυτήν την στιγμή είναι μέρος της ομάδας μας και παραμένει εδώ. Όταν θα έχουμε νεότερα για την υπόθεση θα το μάθω και θα δούμε τι θα συμβεί».