Ο Ντε Λα Μπέγια θυμάται τον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός μπακ παραδέχτηκε πως η παρουσία του στο μεγάλο Λιμάνι τον δίδαξε πολλά.

Ο Ντε Λα Μπέγια θυμάται τον Ολυμπιακό

Μεγάλη συνέντευξη στην Diario Vasco παραχώρησε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού αγωνίζεται στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και η φετινή της πορεία στη La Liga ήταν αρκετά καλή. Σύμφωνα με τον Ντε Λα Μπέγια, όμως, χάθηκε μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει η ομάδα το κάτι παραπάνω.

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια πέρα από το γεγονός πως μίλησε για την ομάδα του αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, αλλά και στα όσα έζησε στην Ελλάδα.

«Δεν θα άφηνα τον Ολυμπιακό εάν δεν ήταν η Σοσιεδάδ... Είχα ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο εκεί και θα έμενα. Αυτό ήθελα. Όταν μου ζήτησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ να γυρίσω ήταν δύσκολο αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η παρουσία μου στον Ολυμπιακό μου έδωσε πολλά. Στην οικογένειά μου και σε μένα που πήρα και τίτλο. Θεωρούσα ότι θα έμενε εκεί για τρία χρόνια, όπως ήταν το συμβόλαιό μου. Εάν είχα δεχθεί κρούση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν θα έφευγα από τον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μπακ.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ντε Λα Μπέγια έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να επιστρέψει στο Σαν Σεμπαστιάν. Κατά τα άλλα επισήμανε πως η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν βελτιώθηκε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιμανόλ Αλγκουασίλ.