FIFA: Σημείο αναφοράς ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν σημείο αναφοράς στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου λόγω της Ολίμπια από την... Παραγουάη.

FIFA: Σημείο αναφοράς ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός αποτελεί σημείο αναφοράς στην εβδομαδιαία παρουσίαση της FIFA, για τους αριθμούς που «σημάδεψαν» τα γήπεδα του κόσμου την εβδομάδα που φεύγει.

Αιτία, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Παραγουάη από την Ολίμπια, που της επέτρεψε να φτάσει την έκτη θέση της σχετικής κατάταξης στον κόσμο, τον Ολυμπιακό, φτάνοντας και εκείνη τους 44 τίτλους.

Αναλυτικότερα όσα έγραψε η FIFA στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Τους 44 εγχώριους τίτλους έφτασε η Ολίμπια για να βρεθεί στην έκτη θέση, μαζί με τον Ολυμπιακό, στον κατάλογο των πιο επιτυχημένων συλλόγων του κόσμου.

Η Ολίμπια βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-2) από την Γκουαρανί στο «The Oldest Derby», αλλά ο 38χρονος Ρόκε Σάντα Κρουζ σημείωσε δύο γκολ, φτάνοντας τα δέκα στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του, επιτρέποντας στην Ολίμπια να εξασφαλίσει ένα τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Μόνο οι Νασιονάλ της Ουρουγουάης (46), η Σέλτικ (50), η Πενιαρόλ (50), η Λίνφιλντ (53) και η Ρέιντζερς (54) έχουν κερδίσει περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος».