Μιναμίνο: Όταν βρισκόταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Ο Ιάπωνας επιθετικός Τακούμι Μιναμίνο ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο του 2018, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ!

Μιναμίνο: Όταν βρισκόταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Ο Τακούμι Μιναμίνο βρίσκεται μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ, είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2018.

Εκείνη την εποχή προπονητής των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος είχε ζητήσει ενίσχυση της ομάδας.

Λίβερπουλ: Ενδιαφέρον για Μινάμινο

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός εκείνη την περίοδο είχε στη λίστα του τον Τζόναθαν Σοριάνο και τον Τακούμι Μιναμίνο. Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς ήταν γεγονός και τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να κινείται για ακόμα έναν παίκτη υψηλού επιπέδου συνεχώς αυξάνονταν.

Ο Σοριάνο έμοιαζε η ιδανικότερη λύση, ωστόσο το παχυλό συμβόλαιο που έπαιρνε (4.000.000 ευρώ) ήταν και είναι άκρως απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Όπως καταλαβαίνουμε ο Ολυμπιακός αποφάσισε κατευθείαν να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του και ο δεύτερος και πιο ρεαλιστικός στόχος ήταν ο Ιάπωνας επιθετικός.

Το επόμενο καλοκαίρι (2018) θα τελείωνε το συμβόλαιο του και οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τη μορφή δανεισμού, με σκοπό στο τέλος της περιόδου να επαναδιαπραγματευτούν εκ νέου το συμβόλαιο του.

Τα λεφτά που ζητούσε τόσο ο παίκτης όσο και η Σάλτσμπουργκ, θεωρήθηκαν πολλά από τους Πειραιώτες με την μεταγραφή να μην ολοκληρώνεται ποτέ.