Ρότζερς: «Κανείς δε φεύγει τον Γενάρη από τη Λέστερ»

Ο τεχνικός της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς τόνισε με δηλώσεις του πως κανένας παίκτης δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ρότζερς: «Κανείς δε φεύγει τον Γενάρη από τη Λέστερ»

Ο προπονητής της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς έβαλε τέλος στις ορέξεις ομάδων που καλοβλέπουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών των «αλεπούδων», τονίζοντας πως κανένας παίκτης δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε συγκεκριμένα ύστερα από σχετική ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου πως:

«Δεν θα φύγει κανείς τον Ιανουάριο. Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό»

Σε ερώτηση για αν αυτή του η επιθυμία έχει μεταφερθεί στη διοίκηση του κλαμπ δήλωσε:

«Όχι. Όμως, είμαι σίγουρος ότι αν μιλήσουμε θα συμβεί το ίδιο (σ.σ.: θα συμφωνήσουν σε μη πώληση παικτών). Μιλάω συχνά με τον Τζον Ρούντκιν (σ.σ.: αθλητικός διευθυντής) και τον Τοπ (σ.σ.: ιδιοκτήτη της Λέστερ), αλλά δεν έχω μιλήσει σήμερα γι’ αυτά.

Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κρατήσουμε το ρόστερ ως έχει. Η ομάδα είναι εξαιρετική με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οπότε, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν όλοι οι παίκτες και μετά τον Ιανουάριο».

Να σημειωθεί ότι η Λέστερ τη φετινή σεζόν κάνει «πράγματα και θαύματα» στο πρωτάθλημα της Premier League αφού, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Λίβερπουλ, και παίκτες όπως οι Τζέιμς Μάντισον, Μπεν Τσίλγουελ και Τσαγκλάρ Σογιουντσού έχουν ήδη μπει στο «στόχαστρο» μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.