Δεν φεύγει από τη Ρίβερ ο Γκαγιάρδο

Ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο τόνισε με δηλώσεις του ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Αργεντινής βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Ευρώπη.

Δεν φεύγει από τη Ρίβερ ο Γκαγιάρδο

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ή κάποιου άλλου συλλόγου, έβαλε ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο ο οποίος τόνισε με δηλώσεις του πως το ξεκίνημα του 2020 θα τον βρει στον πάγκο της ομάδας της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα ο Γκαγιάρδο ανάφερε σε συνέντευξη Τύπου πως:

«Στις 2 Ιανουαρίου θα είμαι εδώ, για να αρχίσω την προετοιμασία με την Ρίβερ. Δεν θέλω να δημιουργώ άλλη αβεβαιότητα και ποτέ δεν αμφισβήτησα την παραμονή μου στον σύλλογο. Η χρονιά μου ξεκινά εδώ και εύχομαι να συνεχιστεί. Το είπα και στους παίκτες σήμερα το πρωί».

Να σημειωθεί πως πρόσφατα για τον Γκαγιάρδο αναπτύχθηκε φημολογία τόσο για την Άρσεναλ η οποία απέλυσε τον Ουνάι Έμερι, όσο και για την Έβέρτον που έλυσε τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σίλβα αλλά τελικά ο ίδιος θα συνεχίσει στον πάγκο των «εκατομμυριούχων» βάζοντας τέλος στις ορέξεις των συλλόγων της Ευρώπης.