Στου Σαλάχ την ποδιά... σφάζονται Μαδριλένοι

Η Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τον Αιγύπτιο θυσιάζει τον χθεσινό ήρωά της, τον 2ο καλύτερο σκόρερ της και... 200 εκ. ευρώ. Όμως το σίριαλ μόλις άρχισε.

Στου Σαλάχ την ποδιά... σφάζονται Μαδριλένοι

Έτοιμη να θυσιάσει δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους χρωστάει πολλά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να αποκτήσει από τη Λίβερπουλ τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Diario Gol» πρόκειται για τον Κέιλορ Νάβας και τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο πρώτος υπό αμφισβήτηση εδώ και καιρό, χθες όμως εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης πρόκρισης. Άντεξε στην συνεχόμενη πίεση της Μπάγερν, ήταν όταν έπρεπε αυτός που έπρεπε όμως φαίνεται πως η πόρτα της εξόδου για τον τερματοφύλακας της Ρεάλ έχει ανοίξει για τα καλά και δεν κλείνει με τίποτα.

Την ίδια πόρτα ετοιμάζεται όμως να διαβεί και ο Γκάρεθ Μπέιλ κι ας μιλάμε για τον 2ο σκόρερ της ομάδας της Μαδρίτης. Οι τραυματισμοί του τον έθεσαν εκτός των επιλογών του Ζινεντίν Ζιντάν παρά το γεγονός ότι σκοράρει κάθε 140 λεπτά και μόνο ο Ρονάλντο είναι καλύτερος από αυτόν.

Ο Ζιντάν τον εμπιστεύθηκε τα προηγούμενα χρόνια, όχι όμως φέτος. Το κακό για τον Μπέιλ είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι στον προπονητή της Ρεάλ που οδήγησε την ομάδα στον τελικό. Άσχετα από το γεγονός ότι ο Ουαλός διαμαρτύρεται ότι δεν παίζει στη σωστή θέση. Παίζει ως φορ ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να παίζει στα πλευρά.

Το δεδομένο είναι ότι γι' αυτόν αλλά και για τον Νάβας έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να γίνει κάτοικος Μαδρίτης ο Σαλάχ. Βέβαια είναι πιθανό ακόμα και η διπλή θυσία να μην είναι αρκετή. Θα πρέπει η Λίβερπουλ να δελεαστεί με περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον να πει το «ναι» και ο Σαλάχ, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει μια άλλη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, που τον κάνει απρόβλεπτο. Προφανώς το σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια.