Μαρτίνεθ για Αζάρ: «Ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτινέθ για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης Εντέν Αζάρ χαρακτηρίζοντας τον ως τον Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου. 

Μαρτίνεθ για Αζάρ: «Ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου»

Ο προπονητής του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για τον άσο της Εθνικής του ομάδας αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης Εντέν Αζάρ με τα καλύτερα λόγια. Μεταξύ άλλων δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως τον Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου.

Ο 46χρονος προπονητής δήλωσε συγκεκριμένα στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Larguero»:

«Βλέπω τον Αζάρ να κερδίζει τη «Χρυσή Μπάλα», έχει όλα τα φόντα, προκειμένου να το καταφέρει. Το επίπεδό του όταν αγωνιζόταν στη Γαλλία, ήταν εκείνο που περίμενες από έναν υποψήφιο της «Χρυσής Μπάλας». Για όσα έχει κάνει στη Τσέλσι, στη Γαλλία… Είναι δύσκολο για έναν ξένο παίκτη να είναι το σημείο αναφοράς σε ένα πρότζεκτ κατάκτησης της La Liga.

Είναι ο ποδοσφαιριστής, στον οποίο θα προσπαθήσεις να δώσεις την τελική πάσα, ένας Μάικλ Τζόρνταν. Ο Αζάρ είναι ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Βέλγου άσου και την απουσία του στο ντέρμπι της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνεθ είπε πως:

«Είναι κρίμα που θα χάσει το Clasico. Ο τραυματισμός του είναι χειρότερος από αυτόν που φαίνεται. Είμαι σίγουρος, ότι ο Μενιέ... καταστράφηκε μετά το παιχνίδι»