Ριβάλντο για Μέσι, Ρονάλντο, Φαν Ντάικ και Βινίσιους

Ο Ριβάλντο μίλησε για την φετινή ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας.

Ριβάλντο για Μέσι, Ρονάλντο, Φαν Ντάικ και Βινίσιους

Δηλώσεις έκανε ο Ριβάλντο και αναφέρθηκε στην συνολική ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας αλλά και στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Βινίσιους.

Συγκεκριμένα ο θρύλος του ποδοσφαίρου και νικητής του βραβείου το 1999 είπε:

«Το όνειρο του Μέσι είναι να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και να πάρει το Κόπα Αμέρικα, με την Αργεντινή. Για να το καταφέρει θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον μέχρι το 2022 και, ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει σε αυτές τις δύο διοργανώσεις θα αποφασίσει για την απόσυρσή του.

Δεν είναι κάτι καινούριο η απουσία Ρονάλντο. Και ο Μέσι απουσίαζε από αντίστοιχο gala όταν ήξερε ότι δεν θα είναι νικητής. Δεν είναι ασέβεια..

«Είναι εξαιρετικός αμυντικός ο Φαν Ντάικ αλλά αυτό που κάνει όμορφο το ποδόσφαιρο είναι οι ντρίπλες, τα γκολ... οι υπέροχες στιγμές των επιθετικών. Θα είναι άδικο για τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς, αλλά πάντα θα είναι έτσι και είναι δύσκολο να αλλάξεις αυτή την οπτική.

Δεν έχει παραιτηθεί ο Ζιντάν από τον Βινίσιους. Σίγουρα θα του δώσει ευκαιρίες στο μέλλον, για να είναι έτοιμος όταν θα έρθουν οι σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του.»