Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Μάντσεστερ Σίτι (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι που προερχόταν από ισοπαλία στο Νιούκαστλ επικράτησε 4-1 στο Μπέρνλι μειώνοντας τη διαφορά από τη Λίβερπουλ στους 8 πόντους

Premier League: Επιστροφή στις νίκες για Μάντσεστερ Σίτι (highlights)

Μετά από δύο ισοπαλίες (με Σαχτάρ εντός έδρας και Νιούκαστλ εκτός) η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας, στο Μπέρνλι, την τοπική ομάδα με 4-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Γκουαρντιόλα, που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και τη Λίβερπουλ στους 8 πόντους (με ματς παραπάνω...) ο Γκάμπριελ Ζεσούς σκοράροντας δις ενώ το άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Ρόντρι - Μαχρέζ.

Για τους γηπεδούχους ήταν η 2η σερί ήττα.

Nωρίτερα, στο εναρκτήριο ματς της 15ης αγωνιστικής, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε της Μπόρνμουθ, με το μίνιμουμ σκορ, ντουμπλάροντας τις επιτυχίες της τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κι ανεβαίνοντας 5η.

Το μοναδικό γκολ της ομάδας του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς (βασικός κι αναντικατάστατος), που έπαιζε με 10 από το ...19' (αποβολή του Σακό) ο, νεοεισελθών, Σλουπ.

Έτσι οι «αετοί»... πέταξαν πάνω από τους χθεσινούς τους αντιπάλους στην βαθμολογία υποχρεώνοντας τους στην τέταρτη διαδοχική ήττα.


Το προφίλ της 15ης αγωνιστικής

ΤΡΙΤΗ (03/12)
Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ 1-0
(76' Σλουπ)

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 1-4
(89' Μπρέντι - 24', 50' Γκαμπριέλ Ζεσούς, 68' Ρόντρι, 87' Μαχρέζ)

ΤΕΤΑΡΤΗ (04/12)

Λέστερ – Γουότφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

Γουλβς – Γουέστ Χαμ

Τσέλσι – Άστον Βίλα

Σαουθάμπτον – Νόριτς

Λίβερπουλ – Έβερτον.

ΠΕΜΠΤΗ (05/12)

21.30: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ.

22.30: Άρσεναλ – Μπράιτον.