Ως το 2024 στην Έβερτον ο Ριτσάρλισον!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, της Έβερτον, επέκτεινε την συνεργασία του με τα «ζαχαρωτά» υπογράφοντας για άλλα 4 χρόνια (ως το 2024)

Ως το 2024 στην Έβερτον ο Ριτσάρλισον!

Παραμονή του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με την Λίβερπουλ, η διοίκηση της Έβερτον έδωσε έναν λόγο στους φίλους της για να χαρούν σε μια κάκιστη χρονιά που έχει φέρει τα «ζαχαρωτά» τέταρτα από το τέλος (σ. στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη) και τον προπονητή τους (και γνώριμο των Ελλήνων φιλάθλων), Μάρκο Σίλβα, στα πρόθυρα της απόλυσης. Τι έκανε;

Ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου του Ριτσάρλισον με την ομάδα το οποίο δεσμεύει τον Βραζιλιάνο, διεθνή, επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024! Για την ακρίβεια, πάντως, η επέκταση συμβολαίου του Νοτιαμερικάνου είναι για έναν χρόνο, αφού το προηγούμενο συμβόλαιο του εξέπνεε το 2023.

Ο 22χρονος άσος εντάχθηκε στην Έβερτον το καλοκαίρι του 2018 (μαζί με τον Σίλβα, προερχόμενοι από την Γουότφορντ) κι έκτοτε έχει σε 55 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει 20 φορές.

«Θέλω να μείνω για πολύ καιρό εδώ. Αλλωστε, αυτή η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Από τις εμφανίσεις μου στην ομάδα βρήκα μια θέση στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Προσπαθώ να ανταποδώσω την αγάπη που μου προσφέρουν φίλαθλοι και ομάδα. Εμπιστεύομαι την ομάδα κι εκείνη εμένα» τόνισε ο Ριτσάρλισον, των 4 γκολ την φετινή σεζόν (σ. το τελευταίο την περασμένη Κυριακή στην ήττα, από την Λέστερ, με 2-1), μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.