Κιελίνι: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να πάρει πέρσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα!»


Στην καταγγελία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης επηρέασε ώστε να μην πάρει την, περσινή, «Χρυσή Μπάλα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέβη ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι

Κιελίνι: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να πάρει πέρσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα!»

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι παραλάμβανε την 6η «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, μ' αποτέλεσμα να είναι ο ρέκορντμαν κατακτήσεων του πιο σπουδαίου ποδοσφαιρικού βραβείου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαμπε δια της ...απουσίας του από την εκδήλωση στο Παρίσι.

Όμως ο Πορτογάλος (που, γενικότερα, έχει δυσανεξία στο να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που δεν παραλαμβάνει το έπαθλο), ήταν, αυτή τη φορά, δικαιολογημένος, αφού στο Μιλάνο αναδεικνυόταν κορυφαίος παίκτης του περσινού Καμπιονάτο.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο αρχηγός της ομάδας του «CR7», της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι, ερωτηθείς για τα αποτελέσματα της φετινής ψηφοφορίας των συντακτών του «France Football» δεν τα αμφισβήτησε αλλά αναφέρθηκε στα περσινά καταγγέλοντας εκείνο που ψιθυριζόταν πέρσι στην Ιταλία: ότι, δηλαδή, η Ρεάλ Μαδρίτης - πικαρισμένη από την αποχώρηση του για τους «μπιανκονέρι» - επηρέασε την μη ανάδειξη του ως κορυφαίου της χρονιάς «βγάζοντας» τον Λούκα Μόντριτς, που παρέμεινε στα λευκά!

Πιο συγκεκριμένα ο αμυντικός της Γιουβέντους είπε: «Είναι εντάξει ότι ο Μέσι κέρδισε την «Χρυσή Μπάλα» αυτή την χρονιά. Η αληθινή... κλοπή έγινε πέρυσι, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να την κερδίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ήταν πραγματικά περίεργο. Ο Κριστιάνο κέρδισε πέρυσι το Champions League Ίσως να έπρεπε να την πάρουν κάποιος από τους Γκριεζμάν, Πογκμπά ή Εμπαπέ που είχαν κατακτήσει το Μουντιάλ. Αλλά η επιλογή Μόντριτς δεν είχε καμία λογική. Δεν έκανε, καν, την καλύτερη χρονιά του».