Η συνάντηση του Φουστέρ με Βαλβέρδε και το μήνυμα

Ο Ερνέστο άλλαξε την καριέρα του Νταβίντ και εκείνος δεν τον ξέχασε. Βρέθηκαν ξανά και ο Ισπανός πρώην άσος του Ολυμπιακού τον ευχαρίστησε.

Η συνάντηση του Φουστέρ με Βαλβέρδε και το μήνυμα

Το καλοκαίρι του 2010 ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναλάμβανε τον Ολυμπιακό και το δύσκολο έργο να τον επαναφέρει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Τότε επέμεινε στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή και για την επιλογή του άκουσε πολλά. Ο Νταβίντ Φουστέρ αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Βαλβέρδε και τα ειρωνικά σχόλια προς το πρόσωπο του μέσου της Βιγιαρεάλ έδιναν και έπαιρναν.

Η ιστορία εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά. Ο Φουστέρ έγινε αρχηγός του Ολυμπιακού, μπήκε στις καρδιές των οπαδών του συλλόγου και έφυγε με δάκρυα στα μάτια το 2016. Η πορεία του καθενός ήταν διαφορετική, αλλά και των δύο ήταν ανοδική. Ο Φουστέρ, το αγαπημένο "εργαλείο" του Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα το περασμένο Σάββατο.

Συναντήθηκε με τον ίδιο και τους βοηθούς του, Ασπιάθου και Ποθάνκο και φυσικά δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Βαλβέρδε, άλλωστε του άλλαξε την καριέρα φέρνοντας τον στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Του δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και να γίνει σύμβολο για ένα πολύ δύσκολο κοινό.

"Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Σου άξιζε! Σε ευχαριστώ Ερνέστο που μου επέτρεψες να δω την προπόνηση το περασμένο Σάββατο", ανέφερε ο Νταβίντ Φουστέρ στο μήνυμα του, το οποίο συνόδεψε και από φωτογραφία με τον Βαλβέρδε και τους Ασπιάθου, Ποθάνκο.