Θέλει «τρελά» λεφτά ο Πουλίδο

Ο Μεξικανός επιθετικός ζητάει μεγάλο συμβόλαιο από τη διοίκηση της Τσίβας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της.

Θέλει «τρελά» λεφτά ο Πουλίδο

Διαπρέπει με τη φανέλα της Τσίβας Γουαδαλαχάρα ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος σημείωσε 12 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του Μεξικού. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, πάντως, φαίνεται πως έχει πατήσει πάνω σε αυτές τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και προσπαθεί να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μεξικανικά Μέσα ο Πουλίδο φαίνεται να έχει θέσει βέτο στη διοίκηση πως για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τσίβας θέλει περισσότερα χρήματα.

Φέρεται, μάλιστα να έχει ζητήσει περισσότερα από τον συμπαίκτη του, τον Ορίμπε Περάλτα. Ο συγκεκριμένος έχει ένα συμβόλαιο το οποίο ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ. Περιμένει, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να διαπιστώσει αν θα γίνει πράξη η επιθυμία του και αν θα πάρει τα χρήματα που ζητάει.

Ο Πουλίδο πήγε στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα το 2016 όταν και έφυγε από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θυμίζουμε πως είχαν παλέψει πολύ για να γίνει η μεταγραφή του, αλλά είναι αλήθεια πως ποτέ δεν τους δικαίωσε.