Σήκωσαν στα χέρια τον Τσιμίκα (pics)

Δείτε εικόνες από την πρωτοφανή αποθέωση που γνώρισε ο Έλληνας μπακ στην Ολλανδία και ακόμα τι γίνεται με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Σήκωσαν στα χέρια τον Τσιμίκα (pics)

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Βίλεμ την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς νίκησε με 1-0 τη Τσβόλε. Με αυτή την επιτυχία εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου που ήταν και ο βασικός της στόχος. Έτσι το εντός έδρας ματς με τη Φίτεσε για την τελευταία αγωνιστική της Eredivisie απέκτησε τη μορφή της τυπικής διαδικασίας.

Βασικός πρωταγωνιστής για τη Βίλεμ ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Ο 21χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Έχει κάνει 32 συμμετοχές φέτος στην Eredivisie και φυσικά ήταν βασικός και στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Τσβόλε.

Ο Τσιμίκας είναι από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος Ολλανδίας. Πολλές φορές συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας και σε αρκετά ματς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα με τη Τσβόλε ο Κώστας Τσιμίκας έζησε πρωτοφανείς στιγμές αποθέωσης. Ο κόσμος της Βίλεμ παραληρούσε για την επιτυχία και την παραμονή της ομάδας και σήκωσε τον Τσιμίκα στα χέρια. Έξω από το γήπεδο οπαδοί της Βίλεμ φωτογραφήθηκαν με τον Έλληνα μπακ κρατώντας μία τεράστια γαλανόλευκη σημαία.

Ο "Τσίμι" τους ευχαρίστησε για όλα μέσω των social media και αφού ολοκληρώσει στις 6 Μαΐου τις υποχρεώσεις του με τη Βίλεμ θα τεθεί και θέμα για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Από την άλλη είναι ένα θέμα αν η ολλανδική ομάδα έχει ρήτρα αγοράς ύψος 1 εκατ. ευρώ ή όχι. Λέγεται ότι υπάρχει τέτοια ρήτρα και ότι έχει σκοπό να την ενεργοποιήσει.

Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει ο Τσιμίκας θα πρέπει να γυρίσει στον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκει και θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο 21χρονος μπακ σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία. Είναι πάντως ένα θέμα που και απασχολεί και θα συνεχίσει να απασχολεί τους "ερυθρόλευκους", διότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει κάνει μία γεμάτη και πολύ καλή σεζόν στην Ολλανδία.