Ο Λουτσέσκου έχει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή στην καριέρα του! (pic)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξή του χαρακτήρισε το νταμπλ που πέτυχε με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19 ως τη δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του μετά την κατάκτησή του Champions League της Ασίας.

Ο Λουτσέσκου έχει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή στην καριέρα του! (pic)

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ πριν από λίγες μέρες και σίγουρα αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του.

Ο Λουτσέσκου σε συνέντευξή του αφού παραδέχτηκε και ο ίδιος πως η στιγμή της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου της Ασίας ήταν η σημαντικότερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή για τον ίδιο, χαρακτήρισε το νταμπλ που πέτυχε με τον «δικέφαλο του Βορρά» ως την δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε σε ρουμάνικη ιστοσελίδα 14 φωτογραφίες από την ζωή του. Σε μια από αυτές κρατάει τα κύπελλα από το νταμπλ της περασμένης σεζόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δηλώνει:

«Θεωρώ αυτή τη στιγμή ως την δεύτερη πιο ευτυχισμένη μετά την κατάκτηση του Champions League Ασίας. H φωτογραφία τραβήχτηκε στις 12 Μαίου μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από το πάρτι του προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη. Ήταν ένα ωραίο πάρτι, σε ένα όμορφο μέρος με πολύ καλή μουσική, μπάρμπεκιου και ένα ποτήρι κρασί με τις οικογένειες μας».