Κι όμως, ο Μουρίνιο δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Τότεναμ για τον πάγκο!

Ποιος ήταν ο προπονητής που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της λονδρέζικης ομάδας για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Κι όμως, ο Μουρίνιο δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Τότεναμ για τον πάγκο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι κι επίσημα πλέον από το πρωί της Τετάρτης (20/11) ο νέος προπονητής της Τότεναμ, διαδεχόμενος στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας τον άρτι-αποχωρήσαντα Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Με Μουρίνιο η Τότεναμ απέναντι στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα! (pics)

Μάλιστα, ο «special one» θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου των «πετεινών» για το επερχόμενο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League την προσεχή Τρίτη (26/11, 22.00).

Η Τότεναμ θα είναι η τελευταία ομάδα που θα κοροϊδέψει ο Μουρίνιο

Κι όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποτέλεσε εξαρχής την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Τότεναμ για τον «εκλεκτό» του πάγκου της ομάδας.

Σύμφωνα με αρκετά βρετανικά Μέσα όπως η Daily Mail και το BBC, η αρχική επιλογή της διοίκησης των «σπιρουνιών» ήταν ο νυν κόουτς της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς!

Οι της Τότεναμ βολιδοσκόπησαν τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο όταν έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ρότζερς δεν υπήρχε περίπτωση να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες», στράφηκαν στη λύση Μουρίνιο.