Γιουβέντους: Δίνει 100 εκατομμύρια ευρώ για ταλέντο της Βαλένθια

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο εξτρέμ της Βαλένθια Φεράν Τόρες.

Γιουβέντους: Δίνει 100 εκατομμύρια ευρώ για ταλέντο της Βαλένθια

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου θεωρείται ο Φεράν Τόρες. Ο 19χρονος άσος της Βαλένθια τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 2 τέρματα ενώ έχει δώσει και μια ασίστ. Όπως είναι φυσικό λοιπόν ο νεαρός εξτρέμ έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Σύμφωνα μάλιστα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως η ομάδα του Τορίνο έχει επιστρατεύσει τον αθλητικό Διευθυντή Φάμπιο Πατρίτσι για να κάνει δικό της τον Ισπανό άσο.

Η ρήτρα βέβαια του Τόρες είναι πολύ υψηλή αφού όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ, και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι Γιουβεντίνοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό για να υπογράψει στην ομάδα το νέο αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου.