O Mέσι ζήτησε την φανέλα του Ζιντάν!

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι η μοναδική φανέλα που ζήτησε κι έχει στην συλλογή του ανήκει στον νυν τεχνικό της, αιώνιας αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης!

O Mέσι ζήτησε την φανέλα του Ζιντάν!

Είναι γνώριμη η σκηνή μετά από κάθε αγώνα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, άμα τη λήξη της αναμέτρησης, ο Λιονέλ Μέσι να περιτριγυρίζεται από αντιπάλους που του ζητούν μετ' επιτάσεως ν' αλλάξουν φανέλα μαζί του, ώστε να την έχουν σουβενίρ ότι βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο με έναν από τους κορυφαίους στα χρονικά του αθλήματος.

Όμως ο ίδιος ο Μέσι έχει ζητήσει ποτέ φανέλα αντιπάλου; Όπως αποκάλυψε το 10αρι των Καταλανών και της «αλμπισελέστε» το έχει κάνει μόνο μία φορά!

Και - μαντέψε - ποιανού ήθελε να έχει, στην συλλογή του, την εμφάνιση;
Του ...Ζινεντίν Ζιντάν!

Ήτοι του, νυν τεχνικού της αιώνιας αντιπάλου της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνου που, ήδη, απεργάζεται σχέδια για να τον περιορίσει στο επικείμενο «κλάσικο» (18/12, 21.00)!

Μιλώντας στον Αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό, «TyC Sports», προέβη στην μεγάλη αποκάλυψη: «Δεν ζητάω να αλλάξω φανέλα στο τέλος του αγώνα από άλλους παίκτες. Αλλά μια φορά ζήτησα την φανέλα του Ζιντάν. Σε γενικές γραμμές αν κάποιος Αργεντινός παίζει σε αντίπαλη ομάδα ανταλλάσσω φανέλα μαζί του. Αλλά αν κανείς δεν μου ζητήσει (σ. απίθανο λέμε εμείς...) δεν θα πάω εγώ να ζητήσω...»

.