«Καμπάνα» επτά αγωνιστικών (!) στον αρχηγό της Άιντραχτ

Με ποινή αποκλεισμού επτά αγωνιστικών τιμώρησε η γερμανική Ομοσπονδία τον αρχηγό της Άιντραχτ, Νταβίντ Άμπραχαμ, που «γκρέμισε» τον προπονητή της Φράιμπουργκ

«Καμπάνα» επτά αγωνιστικών (!) στον αρχηγό της Άιντραχτ

Στα τέλη… Γενάρη θα μπορεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του αρχηγού της, Νταβίντ Άμπραχαμ.

Ο Αργεντινός αμυντικός τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της γερμανικής Ομοσπονδίας με ποινή αποκλεισμού επτά αγωνιστικών (!) για την αντιαθλητική του ενέργεια στον αγώνα κόντρα στην Φράιμπουργκ την περασμένη Κυριακή (10/11) για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Στις καθυστερήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού ο 33χρονος ποδοσφαιριστής απώθησε τον προπονητή των αντιπάλων Κρίστιαν Στράιχ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βρεθεί στο χορτάρι. Το αποτέλεσμα ήταν να πεταχτούν από τον πάγκο οι αναπληρωματικοί παίκτες των γηπεδούχων και να δημιουργηθεί χάος στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να αποβάλει τελικά τον Άμπραχαμ από το ματς.

Φράιμπουργκ - Άιντραχτ 1-0: Ροντέο στις καθυστερήσεις (vid)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίπαλό της, ωστόσο, εκ του αποτελέσματος, το κακό ήταν… διπλό για τον σύλλογο, καθώς έχασε για αρκετό χρονικό διάστημα και τον αρχηγό της.

Ο Αργεντινός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην δράση στις 25 Ιανουαρίου για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της Άιντραχτ κόντρα στην Λειψία, όταν θα έχει εκτίσει την ποινή αποκλεισμού του.