Τολισό: «Δεν πρόκειται να πω ότι είμαι χαρούμενος»

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Κορεντίν Τολισό, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στις εφετινές αναμετρήσεις των Βαυαρών

Τολισό: «Δεν πρόκειται να πω ότι είμαι χαρούμενος»

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου ζήτησε με δηλώσεις του ο Κορεντίν Τολισό. Ο μέσος των Βαυαρών, που αποκτήθηκε το 2017 από την Λιόν, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών την περσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο εφέτος φιλοδοξεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Ο 25χρονος Γάλλος άσος έχει αγωνιστεί σε 13 αναμετρήσεις των πρωταθλητών Γερμανίας την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα έπαιξε μόνο στο ένα ως αλλαγή και στα υπόλοιπα παρέμεινε στον πάγκο.

«Δεν πρόκειται να πω ότι είμαι χαρούμενος και ότι όλα είναι καλά. Θέλω να παίζω. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ στην Μπάγερν Μονάχου, με πολλούς παίκτες. Όλοι πρέπει να παίξουν, το καταλαβαίνω αυτό. Είναι στο χέρι μου να αποδείξω την αξία μου όταν με καλέσει ο προπονητής», επεσήμανε αρχικά.

Στην συνέχεια, σημείωσε: «Είχαμε μερικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και αλλάξαμε προπονητή. Δεν ξεκίνησα τα τελευταία δύο παιχνίδια, έπαιξα δέκα λεπτά στο Champions League. Η ομάδα τα πήγε καλά. Είναι στο χέρι μου και περιμένω όταν μου δοθεί η ευκαιρία για να δείξω την αξία μου και να δώσω απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».