Φεύγει ο Τσονγκ από την Γιουνάιτεντ λόγω… Γιουβέντους

Ο Ταχίτ Τσονγκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι με προορισμό την Γιουβέντους

Φεύγει ο Τσονγκ από την Γιουνάιτεντ λόγω… Γιουβέντους

Τον χρόνο αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη αρχίσει να μετρά ο Ταχίτ Τσονγκ.

Ο 19χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το «Ολντ Τράφορντ» για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Τορίνο και την Γιουβέντους, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου από την Φέγενορντ το καλοκαίρι του 2016 και δύο χρόνια αργότερα έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα, ο Τσονγκ έχει αγωνιστεί σε μόλις έξι αναμετρήσεις των «κόκκινων διαβόλων» σε όλες τις διοργανώσεις. Από την στιγμή λοιπόν που δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, πήρε την απόφαση να φύγει το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται και η συνεργασία του με την Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζεται πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2012 στην Μάντσεστερ και με την περίπτωση του Πολ Πογκμπά, ο οποίος επίσης είχε μείνει ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουβέντους.