Με προστατευτική μπότα ο Σαλάχ στην Αίγυπτο (pic)

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ για το πρόβλημα του Μοχάμεντ Σαλάχ στον αστράγαλο, ο οποίος εμφανίστηκε με προστατευτική μπότα στην προπόνηση της εθνικής Αιγύπτου

Με προστατευτική μπότα ο Σαλάχ στην Αίγυπτο (pic)

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην Λίβερπουλ για την κατάσταση της υγείας του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μετέβη στο Κάιρο και ενσωματώθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, αλλά λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια κόντρα σε Κένυα και Νησιά Κομόρες για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Xωρίς τον τραυματία Σαλάχ η Αίγυπτος

Ο διεθνής άσος εθεάθη στην προπόνηση της εθνικής του να φορά μία προστατευτική μπότα στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί, ωστόσο στο «στρατόπεδο» της αγγλικής ομάδας υπάρχει η ανησυχία ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σαλάχ είχε χτυπήσει στο συγκεκριμένο σημείο τον περασμένο Οκτώβρη στο ματς με την Λέστερ, αλλά παρά την θεραπεία που ακολούθησε δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και την περασμένη Κυριακή χτύπησε εκ νέου στο συγκεκριμένο σημείο από ένα μαρκάρισμα του Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σίτι.

Όταν ρωτήθηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του, ανέφερε: «Είναι ενοχλητικό για εκείνον, όχι για μένα. Το θέμα είναι πως έχει μαζέψει υγρό» και συνέχισε «...πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί βγάζουμε το υγρό και επιστρέφει».


Επόμενος αγώνας της Λίβερπουλ είναι το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο στις 23 του μηνός για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.