Παρκς: «Ο Ρομπέρτο δεν μου μοιάζει για τερματοφύλακας» -vid

Δεν φαίνεται να περνάει και την καλύτερη φάση της καριέρας του ο Ρομπέρτο στην Γουέστ Χαμ.

Παρκς: «Ο Ρομπέρτο δεν μου μοιάζει για τερματοφύλακας» -vid

Δεν εξελίσσεται θετικά η θητεία του Ρομπέρτο στην Γουέστ Χαμ, καθώς έχει δεχτεί αρκετά γκολ στα πρώτα του ματς με τα σφυριά και έχει γίνει δέκτης αρνητικών σχολίων.

Συγκεκριμένα, ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχει δεχτεί έντεκα γκολ στα τελευταία πέντε ματς, ενώ οι κακές κριτικές για τον Ισπανό εντάθηκαν μετά το αυτογκόλ του από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην ήττα των Λονδρέζων από την Μπέρνλι με 3-0 για την δωδέκατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Να σημειώσουμε πως ο τραυματισμός του Λούκας Φαμπιάνσκι έκανε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να εμπιστευτεί τον 33χρονο τερματοφύλακα, ενώ η ομάδα δεν έχει πάρει καμία νίκη όσο είναι βασικός, καθώς έχει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες από τις 5 Οκτωβρίου.

Τεράστια γκάφα του Ρομπέρτο, δέχθηκε γκολ από κόρνερ (vid)

Ο Φιλ Πάρκς ,πρώην κίπερ της ομάδας του Λονδίνου, «έβγαλε στην σέντρα» τον Ρομπέρτο,λέγοντας για εκείνον:

"Δεν μου αρέσει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής, δεν μου μοιάζει για τερματοφύλακας. Φαίνεται σαν ένας παίκτης που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο σε κάποια άλλη θέση, ο οποίος με κάποιον τρόπο βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ. Μπορεί να την γλιτώσαμε σε μερικά παιχνίδια που τον είχαμε βασικό όμως και μόνο στην ιδέα ότι θα βρίσκεται εκεί μέχρι τον Ιανουάριο, ανησυχώ πολύ.Κάπως έτσι εξηγείται η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχει η ομάδα"

Δείτε στο 0:47 του βίντεο το αυτογκόλ με την Μπέρνλι: