Αυτοκτονία της Μπενφίκα, χαρίζει το πρωτάθλημα (vid)

Οι «αετοί» ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τοντέλα με σκορ 3-2 και κινδυνεύουν να μείνουν πέντε βαθμούς πίσω από την Πόρτο.

Αυτοκτονία της Μπενφίκα, χαρίζει το πρωτάθλημα (vid)

Η Μπενφίκα βάλθηκε να κάνει δώρο στην Πόρτο τον τίτλο. Οι «αετοί» ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τοντέλα με σκορ 3-2 και πλέον θα πρέπει να ελπίζουν σε ένα θαύμα για να πάρουν τον τίτλο ή για να είμαστε πιο σωστοί θα πρέπει να περιμένουν από την Πόρτο αυτοκτονικές τάσεις.

Με τον Ανδρέα Σάμαρη βασικό η Μπενφίκα δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στο «Ντα Λουζ» την Τοντέλα και κάπως έτσι τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λισαβόνας προηγήθηκε στο 12’ με γκολ του Πίτσι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30’ με τον Μιγκέλ Καρντόσο και ο ίδιος στο 39’ έκανε το 1-2. Κάπου εκεί είχαν αρχίσει να ζώνουν τα φίδια την Μπενφίκα, αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει. Στο 81’ ο Τομανέ έκανε το 1-3 για την ομάδα του και οι «αετοί» κατάφεραν απλά να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Σάλβιο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Μπενφίκα έμεινε στους 77 βαθμούς, ενώ η Πόρτο είναι στους 79. Οι «Δράκοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή το βράδυ την Μαρίτιμο εκτός έδρας. Σε περίπτωση που νικήσουν θα ξεφύγουν πέντε βαθμούς από την Μπενφίκα, ενώ θα απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης...