Aπίστευτη ανατροπή από τη Γιουβέντους(vid)

Η Γιουβέντους έκανε ανατροπή στην ανατροπή και συνεχίζει να ηγείται στην κούρσα για την κατάκτηση του σκουντέτο αφού κέρδισε την Ίντερ στο Μιλάνο με 3-2. 

 Aπίστευτη ανατροπή από τη Γιουβέντους(vid)

Ματσάρα από τις λίγες έγινε στο «Σαν Σίρο» εκεί όπου η Ίντερ υποδέχθηκε την Γιουβέντους σε έναν αγώνα που ίσως να κρίνει ακόμα και το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τελικά τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, αφού αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έκαναν ολική επαναφορά, προηγήθηκαν με 2-1, όμως στο τέλος του αγώνα η Γιουβέντους απέδειξε ότι είναι από τις ομάδες που δεν τα παρατάνε εύκολα και με δύο γκολ σε δύο λεπτά (87', 89') έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πήρε τους τρεις «χρυσούς» βαθμούς στην έδρα της ομάδα από το Μιλάνο.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 15ο λεπτό όταν ο Βετσίνο δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα ενώ μάλιστα η Γιούβε είχε ήδη προηγηθεί δύο λεπτά νωρίτερα με γκολ του Ντάγκλας Κόουστα.

Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στο ημίχρονο και η επανάληψη έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Στο 52' ο Ικάρντι ισοφάρισε, ενώ δεκατρία λεπτά αργότερα η Ίντερ πέρασε μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Μπαρτζάγκλι.

Αυτό όμως δεν πτόησε τη Γιουβέντους η οποία με δύο γκολ στο τέλος (Γκουαρδάδο 87', Ιγκουαίν 89') πήρε τη νίκη και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία: