Τσάμπι Αλόνσο: Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου!


Το Γαλλικό περιοδικό «France Football» συμπεριέλαβε τον Ισπανό παλαίμαχο με προϋπηρεσία στην Μπάγερν Μονάχου στους υποψήφιους για τη διαδοχή του Νίκο Κόβατς!

Τσάμπι Αλόνσο: Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου!


Ούτε ο θρίαμβος επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με 4-0, στο Κlassiker, που ακολούθησε την νίκη (2-0) επί του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική του Champions League, δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την μονιμότητα του, υπηρεσιακού,τεχνικού, Χάνσι Φλικ, στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Παρότι όλα συνηγορούν ότι με τον Φλικ στην άκρη του πάγκου της θα αγωνιστεί στο Ντίσελντορφ, μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, κόντρα στην τοπική Φορτούνα και θα πάει μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου της Bundesliga (που συμπίπτει με τη χειμερινή διακοπή) δεν είναι σίγουρο ότι θα τελειώσει και την σεζόν μαζί του!

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το Γαλλικό περιοδικό «France Football», που ισχυρίζεται ότι οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Γερμανία θέλουν περισσότερο χρόνο για να καταλήξουν στην μόνιμη λύση στον πάγκο τους.

Έτσι πλην των Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ - που τα ονόματα τους ακούστηκαν ήδη - στους υποψήφιους διαδόχους του Νίκο Κόβατς συμπεριέλαβε και τον Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Βασκικής καταγωγής παλαίμαχος άσος - παρότι διαθέτει ελάχιστη εμπειρία στους πάγκους (στην Κ14 της Ρεάλ Μαδρίτης, πέρσι, ενώ το καλοκαίρι ανέλαβε την Ρεάλ Σοσιέδαδ Β, που αγωνίζεται στην 3η Κατηγορία) - έχει το προσόν ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Βαυαρικό σύλλογο, καθότι είχε θητεύσει την τριετία 2014-17 κρεμώντας εκεί τα παπούτσια του.