Championship: H Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπει άνοδο στην Premier League (βαθμολογία)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Championship της Αγγλίας έπειτα από την συμπλήρωση 16 αγωνιστικών στην κατηγορία

Championship: H Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπει άνοδο στην Premier League (βαθμολογία)

«Μεταμορφωμένη» σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο παρουσιάζεται εφέτος η Νότιγχαμ Φόρεστ και παραμένει στο κόλπο της διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στην Championship που οδηγούν στο τέλος της περιόδου στην άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Έπειτα από το πέρας 16 αγωνιστικών στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας οι «ξυλοκόποι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους και απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.

Παρόλα αυτά, όμως, η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί έχει ένα ματς λιγότερο σε σύγκριση με τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, αυτό με αντίπαλο την Ρέντινγκ, που σε περίπτωση νίκης της θα μπορέσει να «πιάσει» τις Πρέστον και Λιντς στην δεύτερη θέσης της σχετικής κατάταξης και συνάμα να πλησιάσει σε απόσταση... αναπνοής (-2) την πρωτοπόρο Γουέστ Μπρομ.

Ως γνωστόν, το περασμένο Σάββατο η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 1-0 την Ντέρμπι Κάουντι του Φιλίπ Κοκού στο «Σίτι Γκράουντ» χάρη σε τέρμα που σημείωσε Λιούις Γκραμπάν στο 56ο λεπτό, ενώ επόμενος αγώνα της στην κατηγορία είναι με αντίπαλο την Μπρίστολ Σίτι (23/11) στο «Άστον Γκέιτ».

H βαθμολογία στην Championship